Orifarm

...geeft u geneesmiddelen van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen

Entrance headquarters Odense, Denmark

De Orifarm Group is een ambitieuze speler op de Europese geneesmiddelenmarkt. Het is onze ambitie om geneesmiddelen van hoge kwaliteit tegen een lage kostprijs te leveren. Met andere woorden: we geven consument en maatschappij meer gezondheidszorg voor hun geld!

Lees meer

Orifarm is de grootste leverancier van parallel geïmporteerde geneesmiddelen in Europa. We importeren originele geneesmiddelen van EU-landen tegen lagere prijzen en zijn vervolgens in staat om ze tegen lagere prijzen te verkopen dan de originele fabrikant in andere landen. Het resultaat is oorspronkelijke geneesmiddelen tegen redelijke prijzen in meer EU-landen.

Lees meer

Orifarm is een snel groeiende leverancier van generische geneesmiddelen in de Scandinavische landen. We hebben met succes een sterke positie veroverd op de Scandinavische markten die we continu ontwikkelen. We verkopen momenteel een uitgebreid gamma en leveren zowel aan apotheken als aan ziekenhuizen.

Lees meer

Neem contact met ons op

We zijn altijd bereid om u meer informatie te geven over de Orifarm Group en onze producten. U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen hebt.
We kijken ernaar uit.

Voor Orifarm Healthcare produkten:

ORIFARM HEALTHCARE B.V.
Leonardo da Vincilaan 7 
BE-1930 Zaventem
Phone: (+32) 2209 1170
E-mail: info-BE@orifarm.com

Voor Orifarm Parallel Import:

ORIFARM Belgium B.V.
Gaston Crommenlaan 8 
BE-9050 Gent
Phone: (+32) 9296 2135
E-mail: vftny@bevsnez.pbz

Zie meer contactmogelijkheden