Explore your Country

Velkommen til Orifarm Danmark

Business Area: Parallel Import
1

Parallel-import

Vi importerer originale lægemidler fra EU-lande, pakker dem om og mærker dem på ny, så vi kan tilbyde medicinen til mere overkommelige priser for brugerne og samfundet - alt sammen baseret på den frie bevægelighed af varer inden for EU.

Business Area: Generics
2

Generisk medicin

Når patentet på et receptpligtigt lægemiddel udløber, tilbyder vi alternativ medicin med de samme aktive ingredienser, til overkommelige priser. På den måde gør vi behandling mere tilgængelig for patienter og samfundet.

Business Area: Consumer Healthcare
3

Kosttilskud og vitaminer

For at gøre det muligt for vores kunder at tage sig af deres velvære, tilbyder vi forskellige varianter af kosttilskud såsom vitaminer og mineraler.

Business Area: Over-the-Counter
4

Håndkøbsmedicin

Vi sælger håndkøbsmedicin direkte til slutbrugeren uden et krav om recept. Vores håndkøbsmedicin inkluderer produkter som dulmer almindelige sundhedsproblemer såsom smerter, feber, allergi og forkølelse.

Business Area: Promotional Rx
5

Promotional Rx

Ved at promovere receptpligtig medicin, sigter vi efter at oplyse patienter, ordinerende læger og apoteker om, at behandling er tilgængelig. Dette inkluderer behandling af søvnbesvær, problemer med lavt stofskifte og meget mere.

Business Area: Unlicensed Medicine
6

Unlicensed Medicine

Sommetider er den nødvendige behandling ikke tilgængelig i en patients hjemland. For at hjælpe disse patienter leverer vi behandling gennem specielle markedsføringstilladelser fra de lokale myndigheder. Det kaldes Unlicensed Medicine.

Business Area: Clinical Trial Supplies
7

Lægemidler til kliniske test

Kliniske tests er afgørende for udviklingen af ny medicin og nye behandlingsmuligheder. Vi bidrager til udviklingen ved at indkøbe lægemidler, der bruges som reference til at sammenligne effekten af lægemidler i kliniske tests.

Denmark

Bedre tilgængelighed af medicin

Parallelimport af medicin er import af originale lægemidler fra ét EU-land til et andet marked. Når lægemidlet er importeret, pakker vi det om og giver det ny mærkning for at kunne tilbyde patienter i andre lande det samme produkt til en mere overkommelig pris. 

 

Parallelimporteret medicin er nøjagtig den samme som originalen, men i ny emballage med patientinformation på dit lokale sprog.

 

Parallelimport betyder mere overkommelige priser for forbrugerne, da medicinen kan sælges til lavere priser sammenlignet med de alternativer, der er indkøbt indenlands. Dette gør livsnødvendig medicin mere tilgængelig for forbrugerne, samtidig med at udgifterne til det offentlige sundhedsvæsen reduceres.

Denmark

Generisk medicin: Høj kvalitet, overkommelige priser

Generisk medicin, også kaldet Generika, er alternativer til medicin fra kendte mærker. Medicinen tilbydes til overkommelige priser, og tilbyder derfor patienter den nødvendige behandling til en lavere pris, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

 

Når patentet på et originalt receptpligtigt medicinsk produkt udløber, har vi muligheden for at markedsføre generiske varianter, som indeholder de samme aktive indholdsstoffer som det originale produkt

 

Fordi generisk medicin indeholder de samme aktive stoffer som den originale medicin, lever de op til de samme krav om kvalitet og sikkerhed, promoverer prisbillighed og tilgængelighed, samt gør udskiftelighed nemmere for sundhedspersonale at udskrive medicin

 

Alle generiske produkter gennemgår nøje forsøg og overholder de samme krav om kvalitet og sikkerhed, som de medicinske myndigheder stiller til den originale producent.

Denmark

Kosttilskud og vitaminer

Kosttilskud og vitaminer er produkter, som har til formål at støtte og opretholde personlig velvære, herunder kosttilskud og vitaminer.

 

Ved at tilbyde forebyggende pleje og løsninger mod almindelige sygdomme, giver kosttilskud og vitaminer forbrugerne muligheden for at tage aktiv del i varetagelsen af deres velvære, samt tage informerede beslutninger som støtter deres personlige pleje.

 

Orifarms udvalg af kosttilskud og vitaminer er tilgængelige i flere europæiske lande.

Besøg Orifarm Health for at læse mere
Denmark

Håndkøbsmedicin

Håndkøbsmedicin er nemt tilgængelig på apoteker og i detailforretninger uden krav om en recept fra lægen. Med vores store udvalg af håndkøbsmedicin giver vi mennesker adgang til hurtige løsninger på almindelige sygdomsproblemer til overkommelige priser.

 

Produkterne i vores udvalg af håndkøbsmedicin hjælper mod smerte- og feberlindring, lindring af tilstoppet næse, produkter til knoglesundhed samt naturlægemidler.

 

Al håndkøbsmedicin reguleres af Lægemiddelstyrelsen for at sikre, at produkterne altid kan bruges sikkert og effektivt uden hjælp fra sundhedspersonale.

Besøg Orifarm Health for at læse mere
Denmark

Promotional Rx

Promotional Rx involverer markedsføring af receptpligtig medicin gennem informationskampagner. Hensigten er at oplyse patienter, ordinerende læger og apoteker om fordelene og anvendelsesformålene ved de forskellige typer medicin - og at lade dem vide, at behandling er tilgængelig.

 

At oplyse sundhedspersonale om de tilgængelige behandlinger er en del af Orifarms formål om at skabe sundere dage for så mange, som muligt.

 

Promotional Rx produkter er udelukkende receptpligtige lægemidler. Behandlingsområder inkluderer søvnbesvær, problemer med lavt stofskifte, koagulationshæmmende midler og mange flere.

Denmark

Unlicensed Medicine

Den nødvendige behandling er ikke altid knyttet til lægemidler, som er tilgængelige i patientens hjemland gennem en almindelig markedsføringstilladelse. For at støtte disse patienter bruger vi vores lange erfaring med handel af medicin til at levere de nødvendige lægemidler til hvor der er behov for dem. Det gør vi gennem specielle markedsføringstilladelser fra de lokale myndigheder i patientens hjemland.

Som EU's største aktør på markedet for parallelimport, har vi uovertruffen adgang til leverandører af lægemidler på tværs af markeder. Den position gør os i stand til at indkøbe behandlinger, når de er allermest nødvendige; hurtigt, sikkert og pålideligt.

Vi indkøber produkter fra højt-betroede indkøbere - det er grunden til, at vores partnere har haft tillid til vores leveringer gennem snart 30 år.

 

Gå til Orifarm Unlicensed Medicines
Denmark

Comparators for clinical trials made simple

Kliniske tests er fundamentale i udviklingen af sundhedsbehandlinger. Vi bidrager til udviklingen ved at indkøbe lægemidler, der bruges som reference til at sammenligne præstationen af lægemidler i kliniske tests. Lægemidlerne, som bruges i kliniske tests, kaldes for Comparators og Co-medications.

Ved at anvende vores position som en af Europas største forhandlere af lægemidler, er vi i stand til at skifte indkøbsdynamikkerne fra den transaktionelle tilgang til en data- og markedsintelligensdreven forsyningskæde. Denne nye tilgang gør indkøb mere pålidelig for de virksomheder, som udfører kliniske tests som del i at udvikle nye behandlinger.

Hos Orifarm Clinical Trial Supplies (CTS) anerkender vi, at de bedste forsyningskæder er dem, som ingen taler om.

Vi er stolte af vores transparente og pålidelige service, som holder forsyninger til kliniske tests væk fra usikkerhed og ude af rampelyset.

Vi tager hånd om dine indkøbskrav, så forskergrupperne kan fokusere på patientrekruttering og bringe afgørende behandlinger på markedet.

 

Gå til Orifarm Clinical Trial Supply her
Lægemidler af høj kvalitet til gode priser

Orifarm-koncernen er en dynamisk international aktør i sundhedssektoren. Hver dag arbejder vi på at gøre kvalitetslægemidler tilgængelige til overkommelige priser for så mange forbrugere som muligt.

Vi leverer et bredt udvalg af lægemidler af høj kvalitet til adskillige terapeutiske områder og stadier af sygdom på hele patientrejsen - fra forebyggelse og lindring, til behandling og opfølgning.

Alle produkter er fremstillet i overensstemmelse med de kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser, der er fastlagt af sundhedsmyndighederne.

Orifarm CVI Image (1)
Global virksomhed med danske rødder

Orifarm blev grundlagt i Odense i 1994 af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen. Orifarm er karakteriseret af en stærk entreprenørånd. Det kalder vi The Explorer Spirit. The Explorer Spirit beskriver en kultur, hvor vi altid er på udkig efter nye måder at udvikle og forbedre vores arbejdsgange og produkter, med respekt for både kvalitet og individer i vores virksomhed. 

Vores hovedkontor ligger stadig i Odense, og vi har siden også bredt os til København og Hobro, hvor vi har henholdsvis kontor og produktion – ligesom vi har kontorer og produktion globalt. Vi gør en dyd ud af at være en aktiv spiller i vores lokalområder. Det gør vi bl.a. ved at arbejde tæt sammen med lokale uddannelsesinstitutioner, erhvervsråd og brancheforeninger, mens vi også støtter mange initiativer inden for sundhed, udvikling og kulturliv. 

The Explorer Spirit
Pexels Josh Willink 701014 Argb High
Du finder Orifarms produkter på dit lokale apotek

Orifarm er Danmarks største inden for håndkøbsmedicin og kosttilskud, en af Nordens førende inden for generisk medicin og blandt EU's største parallelimportør af lægemidler. Vi er med andre ord en signifikant aktør i den danske medicinalindustri.

Vi står bl.a. bag kendte mærker som Pamol, Kodimagnyl, Apovit og Zymelin.
I 2023 lancerede vi også mbrace™, der er en serie af kosttilskud målrettet kvinder i overgangsalderen -  mbrace™ er det første globale brand, Orifarm har udviklet.

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe

Energivej 15, 5260 Odense S

+45 70404982
Karine Heide - Reception HQ

Information

Reception HQ