Explore your Country

Business Area: Consumer Healthcare
1

Consumer Healthcare

We leveren verschillende voedingssupplementen, zoals vitaminen, mineralen, visolie en probiotica, zodat onze klanten voor hun welzijn kunnen zorgen. Deze categorie producten is vrijgesteld van de farmaceutische wetgeving.

Business Area: Over-the-Counter
2

Over-the-Counter

We verkopen geneesmiddelen zonder voorschrift rechtstreeks via de apotheker aan patiënten. Deze omvatten geneesmiddelen die worden gebruikt om veelvoorkomende gezondheidsproblemen, zoals gewrichtsproblemen, te verlichten.

Business Area: Promotional Rx
3

Geneesmiddelen op voorschrift

Orifarm biedt geneesmiddelen op voorschrift aan in verschillende gezondheidsgebieden namelijk schildklierproblemen en antitrombotische pathologieën.

Business Area: Parallel Import
4

Parallel Import

We baseren ons op het vrije verkeer van goederen en diensten binnen de EU en importeren de originele geneesmiddelen, omdat essentiële geneesmiddelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moeten zijn.

Business Area: Unlicensed Medicine
5

Unlicensed Medicine

Soms is de behandeling niet beschikbaar met een traditionele handelsvergunning in het land van de patiënt. Om deze patiënten te ondersteunen, leveren we behandelingen met speciale toestemming van de lokale autoriteiten. Dit staat bekend als Geneesmiddelen zonder vergunning.

Business Area: Clinical Trial Supplies
6

Clinical Trial Supplies

Klinische studies zijn cruciaal voor de ontwikkeling van behandelingen in de gezondheidszorg. Wij dragen bij aan de ontwikkeling door geneesmiddelen te kopen die worden gebruikt als vergelijkings- en co-medicatiemiddelen in klinische studies.

Belgium - Nederlands

Consumer Healthcare

Consumer Healthcare zijn producten voor de ondersteuning en het behoud van het persoonlijk welzijn, waaronder voedingssupplementen, vitamines, mineralen, visolie en probiotica.

 

De producten van Consumer Healthcare bieden oplossingen voor de meest voorkomende aandoeningen en preventieve zorg en helpen de consumenten om actief om te gaan met hun gezondheid en geïnformeerde keuzes te maken om hun gezondheid te beschermen.

 

Orifarms Consumer Healthcare-portfolio is verkrijgbaar in verschillende Europese landen.

Bezoek Orifarm Health voor meer informatie
Belgium - Nederlands

Geneesmiddelen zonder voorschrift

OTC-geneesmiddelen zijn producten die zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar zijn voor patiënten in de apotheker. Met een groot assortiment OTC-producten bieden we mensen snelle en betaalbare oplossingen voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen.

 

Ons assortiment OTC-producten biedt onder andere producten voor verlichting van pijn, koorts en een verstopte neus aan, alsook producten voor gewrichtsproblemen.

 

Alle geneesmiddelen zijn gereguleerd door de nationale gezondheidsautoriteiten zodat ze altijd veilig en effectief gebruikt kunnen worden zonder hulp van professionals in de gezondheidszorg.

Bezoek Orifarm Health voor meer informatie
Belgium - Nederlands

Geneesmiddelen op voorschrift

Voor geneesmiddelen op voorschrift voorizen we informatieve campagnes gericht op patiënten, voorschrijvers en apotheken. De campagnes informeren over geneesmiddelen op voorschrift, de voordelen en het gebruik.


Het informeren van professionals in de gezondheidszorg over beschikbare behandelingen maakt deel uit van het vervullen van ons algemene bedrijfsdoel om voor zoveel mogelijk mensen een gezonde dag te creëren.

 

Orifarm biedt geneesmiddelen op voorschrift aan in verschillende gezondheidsgebieden namelijk schildklierproblemen en antitrombotische pathologieën.

Belgium - Nederlands

Toegankelijkheid tot betaalbare geneesmiddelen voor iedereen

Parallel invoer van geneesmiddelen betekent de import van originele geneesmiddelen uit een EU-land, om ze onder strikt gereguleerde voorwaarden te herverpakken, herlabelen en aan de patiënt te leveren in een ander EU-land, inspelend op de behoeftes van de markt.

 

Alle herverpakte geneesmiddelen voor de Belgische markt bevatten de bijsluiters voor patiënten in de 3 landstalen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen. Parallel invoer betekent besparingen, omdat het geneesmiddel vaak tegen een meer competitieve prijs wordt aangeboden dan het alternatief uit eigen land.

 

Dat zorgt ervoor dat essentiële geneesmiddelen toegankelijker en betaalbaarder worden, terwijl ook de kosten voor de gezondheidszorg afnemen.

 

Wenst u contact op te nemen i.v.m. parallel import?

ORIFARM Belgium B.V.
Gaston Crommenlaan 8 
BE-9050 Gent
Tel: (+32) 9296 2135
E-mail:belgium@orifarm.com

Belgium - Nederlands

Unlicensed Medicine

Er zijn voor bepaalde behandelingen niet altijd geneesmiddelen met een traditionele handelsvergunning beschikbaar in het land van de patiënt. Om patiënten te helpen die dat nodig hebben, gebruiken we onze sterke en uitgebreide ervaring in de handel van medicijnen om geneesmiddelen te leveren via speciale vergunningen van lokale autoriteiten. Dit staat bekend als Geneesmiddelen zonder vergunning.

 

Als de grootste speler op het gebied van parallelimport in de EU hebben we een unieke toegang tot leveranciers en markten, waardoor we de noodzakelijke behandelingen kunnen inkopen op het moment dat ze het meest nodig zijn: snel, veilig en betrouwbaar.

 

We kopen onze producten bij zeer betrouwbare bronnen en daarom vertrouwen onze partners al bijna 30 jaar op onze leveringen.

Go to Orifarm Unlicensed Medicines
Belgium - Nederlands

Producten voor klinische studies

Klinische studies zijn cruciaal voor de ontwikkeling van behandelingen in de gezondheidszorg. Wij dragen bij aan de ontwikkeling door geneesmiddelen te kopen die worden gebruikt als vergelijkings- en co-medicatiemiddelen in klinische studies. Dankzij onze positie als een van Europa's grootste handelaars in geneesmiddelen kunnen we de inkoopdynamiek verschuiven van de standaard transactiebenadering naar een op gegevens en marktkennis gebaseerde toeleveringsketen, waardoor de inkoop betrouwbaarder wordt voor de bedrijven die klinische studies uitvoeren als onderdeel van de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

 

Bij Orifarm Clinical Trial Supplies (CTS) erkennen we dat de beste toeleveringsketens die zijn waar niemand over praat.

 

We zijn trots op onze transparante en betrouwbare diensten waarmee we leveringen voor klinische studies uit de kritieke zone en uit de belangstelling houden. Wij zorgen voor uw inkoopactiviteiten zodat studieteams zich volledig kunnen focussen op het werven van patiënten en het op de markt brengen van grensverleggende behandelingen.

Go to Orifarm Clinical Trial Supply here
Orifarm in het kort

Orifarm biedt hoogwaardige gezondheidsproducten binnen een breed assortiment geneesmiddelen aan groothandels, apotheken, ziekenhuizen en patiënten. We zijn trots om de gezondheidszorg te kunnen verbeteren voor de mensen, partners en de maatschappij, dit doen we door zowel geneesmiddelen aan lagere prijzen in te kopen als door bekende huismerken te leveren.

Orifarm is een dynamische en internationale speler in de gezondheidssector. Wij bieden met trots betaalbare, kwalitatieve geneesmiddelen voor klanten, patiënten en de maatschappij.

Orifarm Image (4)
Orifarm Belux

Onze producten helpen de patiënt doorheen het hele traject, van preventie en pijnstilling tot behandeling en nabehandeling. Wij leveren vrij verkrijgbare producten (over-the-counter of OTC), geneesmiddelen voor de consument, generieke geneesmiddelen, promotionele voorgeschreven producten, geneesmiddelen zonder vergunning, parallelimport en vergelijkingsmateriaal voor klinische studies.

Orifarm Belux is een onderdeel van de Orifarm Group, een ambitieuze speler op de Europese geneesmiddelenmarkt. Orifarm Group is de naam waaronder al onze activiteiten vallen.

Orifarm Belux is actief op twee terreinen:

  • Orifarm Belgium B.V. is verantwoordelijk voor Parallel import, Unlicensed Medicine en Clinical Trial Supplies
  • Orifarm Healthcare B.V. is verantwoordelijk voor de verdeling van voedingssupplementen, geneesmiddelen vrij van voorschrift en geneesmiddelen op voorschrift.

In deze twee bedrijfstakken zijn we een organisatie met een globale voetafdruk, met één simpel doel: zo gezond mogelijk, voor iedereen.

Contacteer ons
Orifarm Image (1)
Hoe kan u ons bereiken?

Wenst u een bijwerking, een productkwaliteitsklacht te melden of een medische vraag te stellen? 
Email: pv@in2pharma.com
Tel: +32 1 689 16 06

Heeft u vragen over voedingssupplementen, OTC en Geneesmiddelen op voorschrift:
Email: info-BE@orifarm.com
Tel: +32 2 209 11 70

Wenst u algemene info over Parallel import, Unlicensed Medicine en Clinical Trial Supplies?
Email: belgium@orifarm.com
Tel: +32 9 296 21 35

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Heeft u een medische of algemene vraag? Vul dan het contactformulier in. 

Bericht versturen