Over ons

De Orifarm Group is een vernieuwende Europese speler in de gezondheidszorg. Onze visie is nummer 1 zijn in het beter betaalbaar maken van gezondheidszorg. Onze twee bedrijfstakken, parallel geïmporteerde geneesmiddelen en generische middelen, leveren een grote besparing op voor de maatschappij en creëeren. Bovendien is het voor Orifarm van belang om toegevoegde waarde te hebben bij de activiteiten van onze partners en zaken aan te pakken door OPNIEUW er over na te denkem.

De verkennersgeest

Orifarm werd in 1994 door Birgitte en Hans Bøgh-Sørensen in Denemarken opgericht.

Zij startten met een ondernemersmissie die later werd hernoemd tot de “verkennersgeest”. Dit concept beschrijft een bedrijfscultuur waarin we op zoek zijn naar nieuwe manieren om te ontwikkelen en verbeteren, met respect voor kwaliteit en de individuen in ons bedrijf.

De resultaten spreken voor zich: vandaag is de Orifarm Group de grootste leverancier van parallel geïmporteerde geneesmiddelen in Europa en we zijn sterk aanwezig op de Scandinavische generische markten. We zijn een internationaal bedrijf geworden en zijn actief in Denemarken, Tsjechië, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Nederland, Oostenrijk, het VK en België. De volledige groep stelt nu bijna 2200 mensen tewerk en we blijven nieuwe medewerkers aanwerven om onze groei te ondersteunen.

Missie en visie

Orifarm is gebouwd op sterke waarden en een duidelijke visie en missie. Onze waarden vormen samen met onze visie en missie de fundering van ons bedrijf. Om te begrijpen wie Orifarm is en waar we heen gaan, moet deze fundering worden begrepen. Ze werd ontwikkeld door onze eigen medewerkers en is een leidraad in alles wat we doen.

ORIFARM'S MISSIE: We dagen de markt uit en stellen betaalbare gezondheidszorg beschikbaar
ORIFARM’S VISION: We willen no.1 zijn in het bijdragen tot een betaalbare gezondheidszorg

We gaan elke uitdaging aan ten voordele uit ten voordele van de eindgebruiker. Elke eindgebruiker op de farmaceutische markt verdient een betere deal. Via onze twee bedrijfstakken, parallel geïmporteerde geneesmiddelen en generische middelen, creëren we concurrentie, leveren een grote besparing op voor zowel de maatschappij als consumenten.

Onze kernwaarden

 

AMBITIE: SAMEN - ALTIJD HOGER MIKKEN

We geniet van ons succes als we samen een doelstelling behalen. We mikken er vervolgens op meer te bereiken en de lat almaar hoger te leggen.

 

FLEXIBILITEIT: UITDAGINGEN ZIJN KANSEN

Verandering is onze motor - we zetten onze koers uit en vinden manieren om obstakels te omzeilen - terwijl we ons doel nooit uit het oog verliezen.

 

VERANTWOORDELIJKHEID: GEËNGAGEERD EN ZORGEND

We handelen op verantwoorde wijze en met zorg voor elkaar en onze omgeving. We werken met de grootste toewijding, vastberadenheid en willen continu verbeteren.

 

KLANTGERICHTHEID: MEER WAARDE VOOR GELD

De klant is het middelpunt van onze aandacht. We maken geneesmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk voor iedereen tegen betere prijzen. Hierdoor creëren we meer waarde voor het individu en de maatschappij.

Financiële resultaten

Voor Orifarm Group betekent het bereiken van een doelstelling een nieuwe bepalen. We hebben een groeiende omzet gekend en onze ambitie is de lat almaar hoger leggen.

Ons laatste jaarverslag van 2021 is hier te vinden.